Als je de liefde eet, word je de liefde. Want samen aan tafel zitten is een moment van delen, van genot, van gesprekken.

Eat Love is een pizzeria met een ziel en een missie: fun & fair. Alles draait om ambachtelijke, flinterdunne pizza’s met de meest gezonde, lokale en verantwoorde producten. 

La dolce vita op je bord

Eat Love is het geesteskind van Valentina Gatti. Zoals haar naam al doet vermoeden, heeft deze jonge, temperamentvolle en gepassioneerde vrouw Italiaanse roots. Ze groeide letterlijk op in de geur van vijgen en vanille en maakte haar eerste pizza's terwijl andere kinderen buiten speelden.

Our farmers are our heroes! 

Dankzij de nauwe samenwerking met lokale bioboeren — ondernemers met durf en passie — kan het hechte en gedreven team van Eat Love de meest fantastische ingrediënten op tafel toveren. 
Met dank aan Antoine van ‘De Kollebloem’ en Dries van ‘Le Monde des Mille Couleurs’.

Ajuinlei 10 a
9000 Gent
pizza@eatlove.be
+32 (0)479 87 93 87

ALLE DAGEN GEOPEND!
Lunch 12:00 – 14:00 uur
Dinner 18:00 – 21:00 uur
(vr. & za. tot 22:00 uur)

We zijn er even tussen uit om kerst, oud en nieuw te vieren. En uiteraard ook om onze batterijen op te laden zodat we jullie volgend jaar dik in de watten kunnen leggen. Vanaf 19 december tot en met 3 januari is eat love pizza gesloten.

Cards only, no cash!